Over Schadenet Matthijsse Esser

Schadenet Matthijsse Esser is voor elke denkbare autoschade uw schadeherstelbedrijf. Of het nu gaat om een kras-, deuk- of lakschade, wij herstellen uw auto snel en vakkundig! Wij maken gebruik van de meest geschikte en best passende reparatietechnieken met oog en verantwoordelijkheid voor het milieu. Wij repareren onder kwaliteits- en milieunormering, keurmerk en regelgeving zoals FOCWA, milieuvergunning en –certificaat. Daarnaast zijn wij gecertificeerd conform ISO 9001, ISO 14001 en Erkend Duurzaam en zijn onze medewerkers professioneel en vakkundig. 

Doordat Schadenet Matthijsse Esser continu blijft investeren in kennis en apparatuur, is het mogelijk om hoge kwaliteit tegen een gunstig prijsniveau aan te bieden. U kunt onder andere fors besparen op uw reparatiekosten door middel van onze diensten spotrepair en uitdeuken zonder spuiten. Wij denken graag met u mee tijdens het gehele schadetraject. Van het zoeken naar een geschikte oplossing voor uw autoschade tot het afleveren van een schone auto na schadeherstel. Voor ieder type autoschade zoeken wij naar een geschikte oplossing. Neem gerust contact met ons op.

Reparatie plannen | Offerte aanvragen | Contact

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak